Diensten

Tuinontwerp

Laat je tuin professioneel ontwerpen, gemodelleerd naar jouw levensstijl. Ons team vertaalt particuliere en zakelijke tuinwensen in onze regio naar een florerende buitenwereld. Wij richten ons op tuineigenaren in Ulft en omgeving. Vanuit een duurzame visie brengen wij je in harmonie met de natuur om je heen. Die begint in jouw tuin.  

Tuinontwerp Edwin Jansen
De natuur op z’n mooist

Ontwerp van jarno

Laat je tuin door ons ontwerpen. Voor tuinontwerp werken wij samen met Tuinstudio Lippets. Tuinontwerper Jarno Lippets is ook mede-eigenaar bij Hoveniersbedrijf Edwin Jansen. Door deze co-creatie kun jij bij ons niet alleen je tuin laten ontwerpen, maar ook door ons laten aanleggen en onderhouden . Het resultaat van een goed tuinontwerp is een tuin die alle seizoenen levendig en fraai is. Naast creativiteit is rust kenmerkend voor onze tuinontwerpen.

Hoe brengen we jouw passie tot uiting? Graag inspireren wij je de juiste tuininirchting jouw buitenstijl complimenteert. Daarom spreken we af bij jou op locatie. Na de kennismaking en brainstormsessie duikt Jarno de studio in. Binnen 2 tot 3 weken presenteert hij de 2D- en 3D schetsen, het beplantingsplan en eventuele installatieplan voor verlichting en beregening. Jouw feedback verwerkt hij zorgvuldig totdat jouw tuinontwerp volledig aanvoelt als jouw tuin.

Aandacht is alles

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij onze ontwerpen. In onze designs is aandacht voor (bodem)leven dat bijdraagt aan een levendige en gezonde tuin, zoals insecten en vogels. De materialen in jouw tuinontwerp zijn zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Die selecteren we uit collecties van leveranciers uit de regio. In onze duurzame tuinontwerpen zijn we terughoudend met bestrating en verhardingen. Wij proberen in onze tuinen rekening te houden met de hoeveelheid bestrating, verhardingen en sterke beplanting.

Wij gaan ver
voor
tuinen
dichtbij
Wij ontwerpen graag

jouw tuin

Wil je meer informatie over tuinontwerp of een offerte?
Edwin of Jarno stuurt je graag een vrijblijvend voorstel

Edwin Jansen Hoveniers is gespecialiseerd in tuinontwerp voor nieuwe en te renoveren tuinen voor klanten in Ulft, Doetinchem, Silvolde, Terborg, Gaanderen, Varsseveld, Gendringen, Netterden, Megchelen, Anholt, Azewijn, Sinderen, ‘s-Heerenberg, Emmerik, Zeddam en aangrenzende dorpen.