Diensten

Tuinaanleg

Laat de aanleg van jouw tuin in vol vertrouwen aan ons over. Ons vaste tuinaanleg-team bestaat uit ervaren voormannen en enthousiaste (leerling-)hoveniers uit de buurt van Ulft. In ontspannen sfeer werken onze specialisten aan jouw gazons, terrassen, paden en borders. Het genieten van je nieuwe tuin begint al tijdens de aanleg ervan.

Tuinaanleg
De natuur op z’n mooist

Plan naar project

Komt het idee voor tuinaanleg van onze ontwerpstudio of een andere tuinarchitect? Beide is mogelijk. Je ontvangt vooraf altijd een duidelijke offerte en planning. Als je daarmee akkoord bent, bestellen we de materialen. Zodra alles binnen is, en het weer het toelaat, gaat de eerste schep in de grond. We werken veilig en efficiënt omdat we veelal met eigen machines en gereedschap werken. Tijdens het hele project schakel je rechtstreeks met Edwin of Jarno zelf. Zo houd jij één aanspreekpunt totdat de laatste plant in de grond staat.

Een goede aanleg van je nieuwe tuin begint met een gezonde bodem. Vooraf nemen we een grondmonster op de plekken voor gazon en plantvakken. Is grondverbetering nodig? Dan bemesten we eerst of voeren nieuwe aarde aan met volop mineralen en organische deeltjes. Kwaliteit en duurzaamheid is leidend voor alle beslissingen die wij maken bij de aanleg van je nieuwe tuin. Dan groeien je planten volop en is de bodem jaren later nog voedselrijk.

Specialist in de regio

Bij ons vindt je alle specialismen voor tuinaanleg in één team. Van hovenier tot stratenmaker, van installateur tot houtbewerker. Onze mentaliteit verbindt ons: goed werk leveren en afspraken nakomen. Bovendien komen allemaal uit de regio van Ulft. Dat schept een band met onze klanten. Ons kent ons, dus we zorgen dat jij honderd procent tevreden bent. En daarvoor gaan we heel ver.

Wij gaan ver
voor
tuinen
dichtbij
Meer weten over onze

Tuinaanleg

Wil je meer informatie over tuinaanleg of een offerte?
Edwin of Jarno stuurt je graag een vrijblijvend voorstel

 

Edwin Jansen Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg voor nieuwe en te renoveren tuinen voor klanten in Ulft, Doetinchem, Silvolde, Terborg, Gaanderen, Varsseveld, Gendringen, Netterden, Megchelen, Anholt, Azewijn, Sinderen, ‘s-Heerenberg, Emmerik, Zeddam en aangrenzende dorpen.