Diensten

Tuinonderhoud

Onderhoud van tuinen is ook vandaag de dag onze absolute passie. Gazonmaaien, onkruid wieden en hagen knippen: schakel ons in voor elk denkbare onderhoud van je tuin. Help je zelf een handje mee of besteed je alles aan ons uit? Voor tuinen dichtbij gaan wij heel ver.

Tuinonderhoud
De natuur op z’n mooist

Tuin in topconditie

Wil je extra ondersteuning bij het tuinieren? Vraag ons gerust om hulp bij het zware werk in je tuin, zoals de tuin winterklaar maken. Maak op tijd de afspraak voor het seizoensonderhoud. Je kunt ook het volledige tuinonderhoud uitbesteden. Dan komen we met vaste regelmaat langs en houden je tuin vitaal. Groenbeheer is onze expertise. We verzorgen je planten vakkundig zodat jij het hele jaar door geniet van de natuur om je heen.

Als we aan de slag zijn met snoeien of maaien, hoor je ons nauwelijks. Wij werken met stille, elektrische machines op accu. Die laden we op de zaak, met elektriciteit die we zelf met onze zonnepanelen opwekken. Tuinonderhoud en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Op duurzame wijze, dus ook zonder gebruik van chemische middelen, houden we jouw tuin op in topconditie.

Hovenier binnen handbereik

Wat doe je zelf, wat doen we samen en wat doen wij? Wij maken graag een onderhoudsplan op maat. Wij zijn de hovenier voor tuinonderhoud van zowel zakelijk als particuliere tuinen in Ulft en omgeving. Omdat we lokaal werken, is onze loyaliteit groot en geldt: afspraak is afspraak.

Wij gaan ver
voor
tuinen
dichtbij
Laat jouw tuin door ons

onderhouden

Neem contact op voor de mogelijkheden voor een passend onderhoudsplan. Jarno of Edwin stuurt je graag vrijblijvend een voorstel met de prijs voor tuinonderhoud.

Edwin Jansen Hoveniers is gespecialiseerd in tuinonderhoud van tuinen voor klanten in Ulft, Doetinchem, Silvolde, Terborg, Gaanderen, Varsseveld, Gendringen, Netterden, Megchelen, Anholt, Azewijn, Sinderen, ‘s-Heerenberg, Emmerik, Zeddam en aangrenzende dorpen.