Hoveniersbedrijf Edwin Jansen

Over ons

Hoveniersbedrijf Edwin Jansen levert ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor iedereen in Ulft en omgeving. Wij gaan heel ver om tuinliefhebbers te laten genieten van hun buitenleven dichtbij.

Tuinen

met toekomst

Edwin Jansen is oprichter en eigenaar van Hoveniersbedrijf Edwin Jansen. In ruim dertig jaar heeft hij zijn hoveniersbedrijf opgebouwd. In 2020 besloot hij, na een bewezen succesvolle samenwerking, Jarno Lippets te betrekken bij de zaak. Met twee unieke specialismen in de hoofdrol, levert Hoveniersbedrijf Edwin Jansen het beste voor elke tuin in de regio van Ulft. Hoveniersdiensten van ambachtelijke kwaliteit met een toekomstgerichte visie.

Wij positioneren ons graag als duurzaam hoveniersbedrijf. Organisatiebreed maken we milieuvriendelijke en toekomstbestendige keuzes. Dit merk je aan alles wat we doen, zowel intern als extern bij klanten. Het maakt ons gelukkig als we met liefde en zorg omgaan met elkaar en de planten en dieren om ons heen. Wij geloven dat iedereen kan en mag bijdragen aan een mooie en gezonde leefomgeving. Wij doen dat met ons Hoveniersbedrijf in Ulft en omgeving.

Jouw hovenier

in de regio Ulft

We gaan ver voor tuinen dichtbij. Dit is het meest duurzaam, in termen van klantrelaties als in minimaliseren van CO2-uitstoot. We besparen ook tijd: we staan we nooit meer in de file. Die extra tijd besteden we graag aan onze klanten en hun tuin. We werken het liefst met partners die net als ons, lokaal en vanuit een duurzame visie ondernemen. Energie wekken we zelf op met zonnepanelen en daarmee laden we ook ons elektrisch gereedschap op. In de nabije toekomst verduurzamen we ons wagenpark verder en gaan we over op elektrisch rijden.

Wij inspireren je graag met mooie tuinprojecten en tips voor je tuin: volg ons op de socials.

Wij gaan ver
voor
tuinen
dichtbij